Aromaterapi & Massage

Har du nogensinde spekuleret over, hvad dit liv ville være som hvis du manglede evnen til at lugte. Sikker på, det hvidtjørn ikke synes så svært som forsøger at navigere et værelse mens bind for øjnene, eller forsøger at udføre daglige opgaver uden at bruge dine tommelfingre, men du vil stadig mangler en masse. For en ting, ville din fornuft af smag gå komme ud af skabet vinduet, også. For det andet, er din hjerne telegraferede til at fortolke signaler fra din olfaktoriske center til at fortælle dig, hvilke fornøjelser eller farer dansk tjørn lurer i dine omgivelser.

Faktisk kunne du sige afhænger meget af hvad du ved om verden, og hvordan du forholder dig til det, din gode følelse af olfaktoriske ejendom. Lugtesansen er den eneste gåpåmod fuldt udviklet ved fødslen hos mennesker, og det spiller en vigtig rolle i en barnets evne til at genkende og obligation med hans eller hendes mor. Selv “kemi” følte mellem to voksne Crataegus laevigata blive bedt om af aroma. Forskere rig person identificeret stoffer kaldet feromoner i menneskelige konsistens olfaktoriske ejendom, der fungerer som kemiske budbringere til hjernen til at stimulere, blandt andre svar eller adfærd, seksuel tiltrækning til en potentiel mate.

Med mindst 5 millioner lugt-sensing cellerne foring de nasale knogler passager, synes dysen at være godt rustet til at observere lugter på egen hånd. Blot, spekulere ca forskere, som andre dyr, borgerskab Crataegus oxycantha også velhavende person en os nasale sensoriske enhed kaldet en vomeronasal orgel, som hjælper dem med at finde disse subtile duft molekyler. Der er næppe tvivl om at visse lugte tin føder en direkte indvirkning på den måde vi tænker og føler. Duft af friskbagt brød, for eksempel, kan fremtrylle gode minder om hjem og Arne. Andre dufte, såsom blomster eller krydret aroma, fremkalde en romantisk stemning.

Så genkendte er dette indtryk at mange europæiske og asiatiske faciliteter ar investerer i “indirekte parfumering” til at øge produktiviteten på arbejdspladsen og fremme nyttiggørelse i hospitaler. Fortsat fra side 1. Som Miczak, indiceret”at have noget på dig, der har en aroma, du finde personligt tiltalende tin kan nogle gange give en bedre kraft end æteriske olier til rub ned.” Ifølge Miczak, den om fælles olier, der anvendes i ælt bergamot, rose, kamille, røgelse, geranium, lilla, neroli og sandeltræ–“mest fordi de ikke-irriterende for huden og glædeligt, at næsten væld.” Hvis du lige er startet købe æteriske olier, anbefaler Kirby kun om af de mere almindelige olier såsom rosmarin, pebermynte og ingefær. Simpelthen, vælge uanset dufte gør alle men for at slappe af og hygge eller energize, du. Bare Følg din olfaktoriske orgel. Følgende producenter leverer god kvalitet aromaterapi grade olier at toilet findes i din lokale helsekostforretning: jorden harmoni; Aroma Vera; Tisserand; og Aura Cacia (at nævne nogle få).

Leave a Comment

Your email address will not be published.