Drømmer du om motorcykeltur på en amerikansk highway?

Hvis du elsker køretøjer – særligt de tohjulede med en stor motor – og ikke kan forestille dig at komme tættere på følelsen af 100 procent frihed, end når man drøner afsted i højeste hastighed på en af de amerikanske motorveje, så er en motorcykelferie formegentlig noget for dig.

En motorcykelferie er oplagt at tage af sted på med kæresten, vennerne eller bare sig selv, hvis det er det selskab, du nyder mest. Det kan være en fantastisk måde at opleve et land på, og man kan afdække større arealer, end hvis man blot benytter sig af offentlig transport eller går rundt på sin ferie.

Hvis det ikke skal være USA, er der også rig mulighed for at afprøve en motorcykel i både Canada og Australien for eksempel. Er du ikke selv ejer af en af de store jernheste med stærk motor, så eksisterer muligheden for eksempelvis at leje en til netop en ferie. Der findes flere motorcykelferieudbydere.

Skal du afsted og skal det være helt gennemført, kan det selvfølgelig løbe op og blive en dyrere ferie. Hvis du ikke er økonomisk rustet, kan det være en mulighed at låne. Se mere ved Compareloans.dk. Til gengæld er du garanteret en oplevelse for livet.

Sådan kommer du afsted

Som nævnt findes der flere steder, der udbyder disse motorcykelrejser. Hos dem kan du vælge en form for pakkerejse eller får skræddersyet et tilbud, der passer til dig. Her er nogle ting, du kan overveje, inden du beslutter dig:

  • Skal det være en gruppe- eller solorejse? Kunne du tænke dig at komme afsted med et hold af andre motorcykelentusiaster, eller vil du egentlig helst bare afsted dig selv og måske med en kæreste eller ven?
  • Vil du helst have en guide med eller klare dig selv? Mange af tilbuddene, du finder, inkluderer en guide. Men hvis du hellere selv vil finde vej og cruise i fred, er det også en mulighed.
  • Hvorhenne og hvor lang tid? Det kan være en god idé at få noget vejledning af eksperter, i forhold til hvor lang tid du skal bruge på at nå et bestemt stykke vej. Det kan være, du har en klar idé om, hvad du kunne tænke dig at se og opleve på turen. Det kan også være, du er på bar bund, men er helt sikker på, du skal på motorcykelferie. Rådfør dig for det bedste resultat.