Hvad kommer næste i programmatisk tv-reklamer?

Standardplan ($12.99/mo.): Du kan streame Netflix på to enheder ad gangen i HD (High Definition). Ikke alene kan du se indhold ved hjælp af internettet, du er i stand til at streame musik, spille videospil og oprette forbindelse globalt. Forestil dig, hvad der ville betyde, hvis alle besøgende bliver nødt til at installere en anden videoafspiller for at kunne se dine videoer. Det eneste problem med videobåndoptager er, at du stadig bliver nødt til at gå hjem, så du kan se, streamingtjensester hvad det havde optaget. For at sammenligne har Netflix omkring 6.000 film og tv-shows, mens Hulu har over 4.000. Så du kan forestille dig alt det store ældre indhold, som Netflix har, såsom Cheers, The Andy Griffith Show og That ’70s Show. En VAB rapport for nylig konkluderede, at OTT brug i amerikanske hjem er tredoblet i løbet af de sidste fem år. Ifølge JuniperResearch i sin rapport med titlen “telefon / tablet-tv og video: indhold, broadcast og OTT-strategi 2013 – 2017,” beskriver den seneste forskningsrapport den succesrige udbyder, hvordan man øger indtægterne, samt hvordan deres strategier vil i de næste fem år for at skabe flere indtægter.

I lighed med Netflix har Hulu forskellige planer.

Filmen er den seneste fra Zack Snyder, hans første siden Justice League, og følger et team af lejesoldater forsøger at trække ud et kup i en zombie-befængt Las Vegas. Og Sprint Mobile e-mail Arbejde giver dig adgang til e-mail fra virksomhedens servere, herunder Microsoft Exchange 2000, 2003, 2007 og Lotus Notes Domino version 6., 6.5 og 7. (med alle de nyeste softwareopdatering). I lighed med Netflix har Hulu forskellige planer. Forbeholdet af Hulu, der leverer nyere netværksindhold, er manglen på ældre klassisk indhold. Masser af indhold, nyere indhold, flere fordele, familievenligt indhold eller originalt indhold? Godt: Fordrive tiden med timer eller fremragende originalt indhold, og forældre kan nyde den pålidelige forældrekontrol.

Premium Plan ($15.99/mo.): Du kan streame Netflix på fire enheder ad gangen i HD og Ultra HD. Så hvis du vil dele Netflix med familien eller dine bofæller, er Premium-planen vejen at gå. Derfor, hvis du ønsker at have det sjovt med din familie og venner, skal du ikke tænke to gange længere. Alle Hulu originaler er tilgængelige i 4K sammen med flere film som en James Bond: 007-samling, men desværre er dette sparsomt sammenlignet med hvad de andre bedste streamingtjenester har at tilbyde. Netflix’ originaler ændrede spillet for on-demand streamingtjenester. Hvad er Netflix’ abonnementsplaner? Du ved, at vi alle elsker organiseringen af Netflix’s hjemmeside med sine lodrette rækker af forslag. Du skal bare beslutte, om det er værd at de ekstra $ 6 for uafbrudt streaming (vi ved, at vi ikke kan lide reklamer). Desuden er det faktum, at en VPN-bruger gjorde det, at IP-adressen blev føjet til den sorte liste for en bestemt tjeneste, og det er umuligt at vide, at den var sortlistet, medmindre der ikke var nogen situation, at den ikke kunne tilsluttes Der er.

HBO er ejet af Warner Media, så når Warner Media ønskede at skabe deres egen online streaming service, det var en no-brainer, at Venner skal være på der. Hvis I alle er fanget af This Is Us og vil have de nye episoder dagen efter, at de er sendt, har I brug for Hulu, hvis I vil undgå spoilere på sociale medier. PT / middag ET den 25 december, fordi det var den tidligste teatre var åbne den dag. Netflix-planer er en af de dyreste i branchen. Grundlæggende plan ($8.99/mo.): Du kan streame Netflix på én enhed ad gangen i standarddefinition (SD).