Hvordan man kan gå fra “Tage dette Job og skubbe det” at “Tage dette Job og kærlighed det”!

Den sørgelige kendsgerning er, at de fleste amerikanere hader deres job. Sine rene slid og de er bare i det for lønseddel. Det behøver ikke at være på denne måde. Du kan virkelig har et drømmejob, som du virkelig elsker og at betaler dig godt.

Nej, jeg er ikke i eventyr land. I de 10 år jeg har arbejdet for AOL, kan jeg ærligt sige, der var få dage jeg ikke ønskede at gå på arbejde. Udfordringerne i hver stilling og den selskabets op-og nedture var aldrig nemt, men jeg har altid troet min bidrag betød noget, og jeg følte at jeg var ved at blive temmelig erstatning. Da dette ikke var tilfældet, fandt jeg en anden måde at dyrke min karriere.

Men min erfaring er desværre ikke fælles. Efter endnu et par år ind i din karriere, du kan blive frustreret af enhver række ting – arbejde, der ikke udfordrende, folk, der ikke værdsætter dine evner, der betales mindre end du er værd, at nævne nogle få. Du kan selv fantasere gå til din chef kontor og råbe “Tage dette job og skubbe det!”

Der kan føles momentant tilfredsstillende, men det er aldrig en varig strategi at opbygge din karriere. Den mere produktive ting at gøre er at “tage dette job og elsker det!” Nej, ikke det job, du har i øjeblikket, der efterlader dig frustreret. Jeg tager om et nyt job, et andet job, der er en stor kamp for dig, dine evner og dine ønsker.

Men hvordan kan du gå fra “puffe” til “kærlighed” i din karriere?

Dunkende fortovet søger en mere tilfredsstillende karriere er en af de mest stressende begivenheder i livet. Jeg har læst at det er i de tre bedste, højre sammen med skilsmisse og dødsfald i familien. At have en køreplan kan reducere din angst. Her er min seks trin til at få drømmejob, mens du er fuldt bevidst:

1. finde ud af, at du skal skifte job

Nogle gange, er det værd at forsøge at arbejde ting ud på dit nuværende job. Ofte, du har brug at flytte. I begge tilfælde er den store ting, at du skal forstå, hvorfor du er utilfreds med din nuværende, således at du kan tage det i betragtning, når du er på udkig efter en ny.

2. identificere det Job, du virkelig vil

Målet er at have et job hvor du er spændt på at komme op hver morgen og kommer til at arbejde. Tillad dig selv at drømme hvad det nye job kan være og derefter undersøge, hvad jobbet er ligesom gennem online forskning og oplysende interviews med mennesker, der faktisk gør det job nu.

3. find det selskab, der har det Job, du vil

Begynde at kigge på nem steder, både on- og offline. For eksempel, tjek ønsker annoncer i den største generelle avis i byen plus den største firma avis i byen. Gå online og søge job websites såsom og Glem ikke nogen skoler eller relaterede foreninger, der også kan have jobopslag. En enorm måde folk finde job, der ofte overses er netværk. Komme ud og møde folk og lade dem vide, at du søger en ny mulighed. Ofte vil du få en anbefaling af et selskab eller nogen at kontakte.

4. overbevise den ansættende Manager du er den Person, de søger

Vær forberedt på samtalen. Lær alt hvad du kan på forhånd om virksomheden og deres nuværende situation. Af alle de spørgsmål du kan få, er de mest kritiske svar dem hvor du binde dine evner og erfaring til virksomhedens behov. Det er, hvad gør du virkelig værdifulde.

5. forhandle en fabelagtig løn og erstatning pakke

Tal aldrig penge og kompensation, indtil du har klart diskuteret din værdi – hvad du kan gøre for at opfylde virksomhedens behov lige nu. Ved hvad jobbet er værd før tid ved hjælp af websteder som Lad den leje manager slukkede det første tal, men aldrig acceptere det straks. Dette er ofte deres laveste tilbud. Du vil ofte få mere i løn eller ydelser, hvis du spørger, men kun hvis de tror, du er det værd.

6. start din nye Job med et brag

Du har arbejdet virkelig hårdt for at komme til dette punkt. Vent ikke til din chef eller din nye kollegaer til at gøre du føler dig tryg og give dig retning. Nå ud til dem først. Fortsætte med at demonstrere gennem dine resultater og ved at skabe positive relationer, de gjorde det rigtige valg.

Leave a Comment

Your email address will not be published.