Offshore medarbejder Outsourcing

Brug for hjælp i at nå din virksomheds fulde potentiale?

Offshore medarbejder Outsourcingwould være den bedste løsning for dig!

Outsourcing er et af de mest magtfulde business-værktøjer til dato. Flere selskaber i forskellige dele af verden implementering af denne strategi for at hele tiden opretholde deres stabilitet på den alt for konkurrencepræget marked, mens det stadig giver billige produkter og tjenester til deres kunder.

Hvis ikke du er meget fortrolig med outsourcing industrien, skal flere spørgsmål have i øjeblikket roaming på dit hoved. Og sandsynligvis det første spørgsmål, der ville pop-ud i dit sind er “Hvad outsourcing alle om?”

Offshore outsourcing er en form for strategi, hvori tjenesteydelser indkøbes fra eksterne leverandører oversøisk. Det er et set-up, som accessoriske aktiviteter er uddelegeret fra en intern afdeling i en virksomhed til en ekstern leverandør med specialisering på denne form for operation. Det tilbyder dig store omkostninger, kvalitet og tid fordele. Dette hjælper i væsentligt lavere omkostninger og gør det muligt at fokusere på virksomhedens kernekompetencer som strategi og vækst.

Du spekulerer måske nu, hvordan denne strategi ville give dig med sådanne fordele. Vi vil give dig en større visning af hvordan outsourcing vil træne godt for dig.

Som en outsourcing firma, vil vi give dig med disse fordele:

Deferment fra følgende forpligtelser: ikke-produktive administrative omkostninger, menneskelige ressourcer relaterede gebyrer, statslige skatter, afgifter, arbejdsløshed forsikringsudgifter, intern uddannelse udgifter mv. Da vi vil fremstå som din medarbejder på post, vi vil tage sig af alle disse til dig!

Vores faste medarbejdere vil blive forelagt til din virksomhed fuldt ud gearet op-med deres eget kontor bord, computer, internetadgang og alt de kunne eventuelt har brug for! Wow! Er det ikke en lettelse fra byrden af budget tildeling ikke kun for medarbejderne, men også for dit udstyr?

Ved outsourcing udlandet, du kan drage fordel af værdien for mindre end par udenlandske valutaer. Forestil dig at du vil kun betale os en brøkdel af prisen i forhold til de faktiske afgifter på brug af lokal arbejdskraft ressourcer i dit område.

Say farvel til de bekymrende budget tildeling og tidskrævende opgaver forbundet med traditionelle rekruttering og personale vedligeholdelse spørgsmål! Vi vil også håndtere disse opgaver for dig! Vi vil tage sig af næsten alle de rutinemæssige vedligeholdelse og udvikling af opgaver for dig.

Round ur tjenestetilgængelighed! Vi opererer 24 timer om dagen, 6 dage om ugen, 4 uger om måneden.

Du kan nu fokusere på mainstream af din virksomhed. Dette vil yderligere øge din evne til at konkurrere med andre store-skaleret virksomheder derude.

Prime Outsourcing er en IT outsourcing og offshore medarbejder leasing selskab. Vi er specialiseret i høj kvalitet, omkostningseffektive, fleksible ydelser, der sikrer yderst kundetilfredshed. Som et team, er vi fast besluttet på at give dig de største service du fortjener. Det er vores mål at hjælpe dig med at blive mere effektiv og kompetent.

Vores kontor ligger i Manila, Filippinerne-kendt som en af de største engelsktalende land i Asien. Vores medarbejdere taler flydende engelsk og er bekendt med vestlige forretningstendenser og praksis.

Vores selskab er stolt af at have meget kompetente og engagerede fagfolk, der opdateres hele tiden i den teknologiske udvikling og regelmæssigt praksis nyeste inden for informationsteknologi. Alle af dem er college kandidater, og de fleste af dem har flere års erfaring på deres respektive områder. Vi har den folk hvem kende hvor hen til blive arbejde gennemstegt!

I løbet af vores leasing program arbejder vi konstant på deres færdigheder ekstraudstyr. Vi gennemfører regelmæssigt i huset træninger og konstant overvåge deres fremskridt.

Vi har følgende fagfolk klar for dig:

Graphic designer

Creative forfatter

programmer

web udvikler

generel personale

og som det vigtigste meget mere!

Se hvordan premierminister Outsourcing kan bevæge dig et skridt foran konkurrenterne!

Leave a Comment

Your email address will not be published.