Slot Car Racing: Høj hastighed spænding

Bilerne er bumper-to-bumper til det endelige skødet. Det er alt for tæt på opkald… og Dodge Charger Daytona tager det ternede flag lige foran Plymouth Superbird!

Nej, det var ikke opkald fra den seneste tv-transmitterede race. Det er slags hjertebankende racing spænding, som du og dine venner kan nyde med motorsport for hjemmet.

Slot car racing har eksisteret siden midten af 50 ‘ erne, hvor entusiaster “kørte” deres biler på model togskinnerne. I 1960 ‘ erne, blev slot car racing begivenheder præsenteret på tv-shows som “Mike Douglas,” “Johnny Carson” og “Steve Allen.” Og Elvis elskede slot biler så meget, at han havde et helt rum på Graceland afsættes til hobby.

Elvis, dog haft aldrig noget, der ligner de nyeste slot biler fra Carrera. Sporten er kommet langt siden dagene af kongen af Rock ‘n’ Roll. I dag, Carrera’s “Evolution Pro-X” angiver et andet højteknologisk benchmark med en state-of-the-art digitale system i 1:32 skala.

I modsætning til analoge systemer, lader ved at montere en mikro-processor til hver bil og herunder særlige digital power control unit og spor sektioner i layout, det nye digitale system dig køre flere biler på samme spor til en mere realistisk racing-oplevelse end Elvis havde nogensinde forestillet. Afsnittene bred vognbaneskift lade dig passere i topfart med bumper-to-bumper spænding ned tilbage stretch, plus rå lane Skift sektion aktiveringen som du manøvrere holdning, ligesom professionelle racerkørere. Pro-X systemet indeholder de nyeste modeller fra Ferrari og Mercedes samt klassikere som Dodge Charger Daytona.

Carrera tilbyder også “Exclusiv” linje med biler som Chevrolet Corvette C6R og 1:24 skala spor, samt “Carrera Go!!!” i 1:43 skala med Spider-Man og Fantastic Four sæt til yngre slot bilentusiaster.

Populært i Europa, slot car racing vinder momentum i USA, som amerikanerne – fra bil entusiaster til hobbyfolk til samlere og “børn” i alle aldre – genopdage spændingen ved denne udfordrende og adrenalin-pumpende hobby, der er sjov for hele familien.

Leave a Comment

Your email address will not be published.