valg af højre Tonneau Cover til din lastbil

Tonneau covers er blevet den store dille disse dage, og med god grund. Lastbil seng dækker giver dig mulighed for at få den ekstra lagerplads din lastbil giver samtidig bevare udseendet af en skarp lastbil. Derudover har tonneau covers faktisk vist sig for at øge gas kilometertal samtidig beskytte din besiddelse fra elementerne. Disse funktioner har gjort dem blandt de mest populære automotive produkter tilgængelige i dag.

Men med stigende efterspørgsel er kommet stigning i produktionen. Der er nu hundredvis af tilgængelige tonneau dækker for alle former for lastbiler. Med så mange muligheder, kan det være svært at finde den rigtige kalecheklappen til din lastbil. Når denne situation opstår, anbefale jeg normalt, at en kunde ser på de forskellige kategorier af tonneau covers rådighed, og træffe en beslutning baseret på hvilken kategori af kalecheklappen vil bedst passer til deres behov.

Der er dybest set seks kategorier af tonneau covers, spænder i pris, brugervenlighed og installation, beskyttelse kapacitet og holdbarhed. Disse kategorier er hard top tonneaus, bløde roll op tonneaus, hængslede tonneaus, Udtrækkelig eller roll top tonneaus, tool box tonneaus, og cross-bue tonneaus. Læs afsnittene nedenfor for at finde ud af hvilken der er bedst for dig og din lastbil.

Hard Top Tonneau Covers

Hard top tonneaus er sikre og holdbare. De omfatter en stærk men let og fleksibel automotive grade vinyl top monteret i en stiv aluminiumsramme. Dette sæt op skaber ekstra sikkerhed mens modstå ridser, skår og fading. Derudover tilbyder hard top tonneaus stor tilgængelighed, som de ikke forstyrrer bagklappen så du kan indlæse små pakker eller udstyr uden at åbne tonneau. Kunden favoritter inkluderer den HardTop 4-vejs Tonneau Cover, med et patenteret design, der tillader dig at åbne det fire måder, Roll-N-Lock Tonneau Cover, som let retreacts i en beholder på forsiden lastbil seng, og den tempo Edwards BedLocker Tonneau Cover, som har en elektrisk motor og last lys, der kan betjenes med fjernbetjening. Hard top tonneaus starter ved $598.99.

Blød Opløft Tonneau Covers

Blød roll op tonneaus tilbyde beskyttelse af en hard top tonneau med alsidigheden af de gammeldags bløde række tonneau. Blød tonneau covers er lavet af en holdbar alligevel fleksibel tarp struktur designet til nem installation og lav vægt krav. Kunden favoritter inkluderer den Lund Genesis Tri-Fold dækker, med sin unikke folde design og enkel 2 minutters installation, Extang tuf Tonno III, som tilbyder verdens stærkeste tarp vedhæftet fil og særlige “skræl og segl” kantning, og adgang til Roll-Up Tonneau Cover, som omfatter en pålidelig side-forsegling system designet til skabe dække spænding fra front til tilbage for en stram, sikker pasform. Bløde tonneaus er langt mere økonomisk, og starter så lavt som $169.99.

Hængslede Tonneau Covers

Hængslede tonneau covers tilbyde en uantastet lethed af adgang til din lastbil seng plads med en minimal indsats. De løft let opad i en vinkel til at give dig hurtigt og nemt få adgang til din lastbil seng. Hængslede tonneaus omfatter tunge vinyl dækker og rørformede understøtter til én hånd løft. Kunden favoritter inkluderer den Undercover kalecheklappen med sin let installeret VersaCover og stærk patenterede GELOYTM sammensatte plastlåg, den Lund Genesis hængslet kalecheklappen, der omfatter tunge gas stivere for let en hånd åbning, og den Forførende Hard Top Tonneau, som viser en innovativ 3-vejs roterende lås system for konsekvent lagres hver gang. Hængslede tonneau covers også blandt de mere overkommelige, starter så lavt som $279.99.

Løftbare Roll-Top Tonneau Covers

Løftbare roll-top tonneaus er stor for dem, der ønsker hårdt cover typen tonneau, uden besværet med at skulle løfte toppen. Roll-top tonneaus har en slidstærk dunk, der monteres på forsiden af den lastbil seng så kalecheklappen til nemt trække ind i det. Kunden favoritter omfatter Roll-N-Lock Tonneau, med sin unikke clamp-on-program til ét stykke spore system og integreret seng jernbane pakning, den Bak RollBak Tonneau Cover, hvilke linjer skinner med ultra høj densitet polyuretan for glideevne og tempo Edwards Roll-Top Tonneau Cover, som omfatter en bekvem nem at installere top. Løftbare Roll-Top Tonneau Covers starter så lavt som $589.99.

Tool Box Tonneau Covers

Tool box tonneau covers er specielt designet til at passe din lastbil med din værktøjskasse installeret. Disse tonneaus er en favorit blandt kunder hvis lastbiler bruges som både gade og arbejde køretøjer. Tool box tonneaus funktion udrulning barer, buer og dække at give nem adgang til dine værktøjer. Kunden favoritter inkluderer den Extang værktøjskasse Tonno Cover, med sin let pull frigøre din hale jernbane til bulk indhaling, og den adgang værktøj boks Edition Tonneau Cover, med beskyttelse kapaciteter perfekt til entreprenører, byggeri, landbrug og andre kommercielle anvendelser. Tool Box Tonneau Covers starter så lavt som $389.99.

Cross-bue Tonneau Covers

Cross-bue stil tonneau covers oprette ældre udseendet af oprindelige tonneau covers med støtte fra og holdbarheden af den nye klasse. Disse tonneaus har buer, der løber ned ad sengen støtter omslaget og bevarer den klassiske tonneau look. Derudover er klassiske tonneau covers perfekt til den prisbevidste kunde. Kunden favoritter omfatter Lund Genesis forsegle & skræl, med omslaget specielt manipuleret og skinner og unikke adhesive forsegling og Lebra glød Tonneau, som udsender en høj effekt “Gletscher glød” farve for maksimale belysning. Cross-bue tonneau covers er også den mest overkommelige stil, starter så lavt som $169.99.

Som du kan se, er der meget at overveje når du køber den rigtige kalecheklappen til din lastbil. Det er dog nødvendigt når under hensyntagen til det store antal kvalitet tonneau covers på markedet i dag. Jeg anbefaler altid at tage tid til at sammenligne og beslutte, som en tonneau cover er et køb, der kan vare hele livet.
 

Leave a Comment

Your email address will not be published.