At vælge en hus Plan for din drømmebolig

Første ting første, når du vælger et hus planlægger du skal først finde det land, som du vil bygge på. Ikke alle designs vil kig lige eller endda passe på visse partier, så for at sikre at din drømmebolig vil passe godt for dit parti, skal du først købe den jord, hvorpå du vil bygge.
Når du køber partiet, har du flere ting at overveje.
Beliggenhed – som ejendomsmæglere siger – “beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed”. Når du handler med fast ejendom, er placeringen en meget vigtig faktor i beslutningen for eller imod en bestemt lot. Selvfølgelig vil du ønsker en masse, der er inden for en rimelig afstand fra dit forretningssted. Hvis du har børn eller plan til, vil du forske i skoler. Også, vil du ønsker at sikre, at det land, du investerer i vil stige i værdi. Investere i jord i et område med opadgående vækstpotentiale er en fantastisk måde at sikre værdien af din ejendom vil stige.
Budget – dit parti skal passe inden for det budget, du har defineret for dig selv. Du skal også tage i betragtning, uanset om du køber “råjord” eller om partiet har allerede været prepped i bygningen. Et stykke af ejendom kan i første omgang synes som en lejlighedskøb indtil du senere finde ud af at tild skal være færdig før du en få tilladelse til at bygge.
EF – du ønsker at vælge et samfund, der har zoneinddeling love, der gør det muligt at opbygge typen hjem du har planer om. Nogle lokalsamfund har boligejere foreninger, der muligvis skal først godkende eventuelle forbedringer, du ønsker at gøre på din jord. Hvis dette vil genere dig, du nej opsøge en masse, ikke der er under jurisdiktion af sådanne foreninger.
Når du har købt den jord, som du planlægger at bygge, er du klar til at vælge en hus plan for din drømmebolig. Hvis du søger for at købe en pre-made hjem planen, skal du muligvis foretage nogle små kompromiser, som dine ideer ikke kan passe ind i hvad der er tilgængeligt. Et andet alternativ Toemreroversigten.dk får du 3 tilbud på tømrerfirma er at købe en pre-made hus plan og senere har det ændret så de passer til dine særlige behov og smag af en arkitekt. Ved, at dette ikke vil være uden en temmelig betydelig udgift, men det kan stadig være mere omkostningseffektiv end hvis du skulle have en plan bygget fra bunden.
Når du vælger et hus plan, vil du ønsker at huske flere nøglepunkter…
Din familier behov – hvis du har børn, vil du have yderligere overvejelser end singes eller pensionister. Du skal vide, hvor mange soveværelser og badeværelser din familie kræver. Har du brug for et legerum for dine børn? Har du eller din partner har brug for et hjem kontor rum? Nu er det tid til at tænke over fremtiden og de kommende behov i din familie. I tvivlstilfælde, opbygge større. Intet kunne være værre end at bygge din drømmebolig kun at finde ti år senere, at det ikke længere er egnet til din voksende familie. Tale med din partner og beslutte nu brug for hvad din familie kan være og planlægge i overensstemmelse hermed.
Bygning kode – som med noget, du kan forvente at møde en betydelig mængde af bureaukrati, som du planlægger at bygge din drømmebolig. Du skal tale med din entreprenør, og sørg for, at huset planen, at du vælger vil i konflikt med din lokale zoneinddeling love og husejere associering regler og forordninger.
Budget – du bør vide ved nu hvor meget hus kan du råd til. Ikke svaje fra det oprindelige budget, som du har angivet for dig selv. Der er et bredt udvalg af unikke og arkitektonisk flotte hus planer inden for hver størrelsesområde med tømrer køge.
Stil – du sikkert allerede-har i tankerne stil med hjem, som du ønsker. Hvis ikke, gennemse igennem nogle pre gjort hus planer om at få en idé om, hvilken slags stil du og din partner som bedst. Prøv at forestille de forskellige stilarter på dit parti. Gør det til at ligne en god pasform?
Som du kan se, at vælge en hus plan for din drømmebolig er en sjov, men alvorlig sag. Prøv at planlægge på alle tidspunkter og tænke fremad. Det tager tild af arbejde, før du selv bryde jorden, men i sidste ende det vil alle betale når du står tilbage med din egen drømmebolig.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *